ΑΡΤΑ: Προφυλακίστηκε και η φερόμενη ως συνεργός


Στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, θα οδηγηθεί σήμερα και η Φαίδρα Κατσίκα 

Μετά από πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Άρτας, εκρίθη προφυλακιστέα και η φερόμενη ως συνεργός στο φρικιαστικό έγκλημα των Κεραματών, Φαίδρα Κατσίκα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας «Η Γνώμη», η φερόμενη ως συνεργός ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, επιχειρήματα που δεν έπεισαν.

Πάντα σύμφωνα με την ίδια απόφαση η φερόμενη ως συνεργός, θα ακολουθήσει τον δρόμο του Γκόγκου και θα οδηγηθεί στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.

Μεγάλο το δράμα! 

Στο μεταξύ το δικό της ιδιότυπο δράμα ζει η οικογένεια του θύματος, του θλιβερού εγκλήματος. Τα οστά και οι ιστοί που μεταφέρθηκαν στον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, για την επιβαλλόμενη εξέταση, παραμένουν ακόμη στα γραφεία της υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να δοθούν στην οικογένεια, για να γίνει η κηδεία, που επιθυμούν να γίνει, οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα πρέπει να ταυτοποιηθεί το dna του θύματος και ακολούθως να δοθεί εντολή να παραδοθούν στην οικογένειά του και να δοθεί άδεια για τη κηδεία.

 Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει που υπάρχει ο αβάσταχτος πόνος, για το έγκλημα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε, ακολουθεί και η γραφειοκρατική ταλαιπωρία, οπότε το δράμα μεγιστοποιείται…

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης