ΑΡΤΑ: Σάββατο συγκεντρώνουν φάρμακα Orange Radio και ΣΚΑΪ


Ο Orange Radio, το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αρτας, σε συνεργασία και με τον ΣΚΑΪ 100,3 της Αθήνας διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου συγκέντρωση φαρμάκων στα γραφεία του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 26 (πίσω από την Αγία Θεοδώρα, απέναντι από την είσοδο του 3ου λυκείου). 


Τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και μετά θα διανεμηθούν από το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. 

Όσοι ενδιαφέρονται και έχουν διαθέσιμα φάρμακα που δεν τα χρειάζονται πλέον μπορούν τα φέρνουν, αρκεί να είναι στην συσκευασία τους, με το κουτί τους για να γνωρίζουμε περί τίνος φαρμάκου πρόκειται. 

Μπορείτε επίσης να φέρεται και συσκευασίες οι οποίες έχουν ανοιχτεί και έχει χρησιμοποιηθεί μέρος των φαρμάκων, αρκεί τα εναπομείναντα να είναι στην καρτέλα τους σφραγισμένα. 

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Γιώργος Βασιλείου, «η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη και στην περιοχή μας και μας είναι χρήσιμο ακόμη και ένα κουτί από φάρμακα» 

Ταυτόχρονα το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχουν και ζωντανές συνδέσεις κατά διαστήματα με το χώρο συγκέντρωσης από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ που θα μεταδίδονται πανελλαδικά και στην Αρτα από τον Orange Radio στους 96.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης