ΑΡΤΑ: Την Τετάρτη αρχίζουν οι επιμορφωτικές συναντήσεις


«Αρχές και δεξιότητες επικοινωνίας: Για μια καλύτερη σχέση με τα παιδιά μας, ιδιαίτερα στην εποχή της κρίσης»

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας (ΚΜΨΥ) Άρτας-Πρέβεζας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων (ΣΣΝ) Ν. Άρτας, διοργανώνουν κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων με θέματα που ενδιαφέρουν γονείς. 


Συνολικά θα πραγματοποιηθούν εφτά (7) συναντήσεις, από το Νοέμβριο 2012 μέχρι το Μάιο 2013. Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος εντάσσεται στα πλαίσια της δραστηριοποίησης της ΚΜΨΥ Άρτας-Πρέβεζας στον τομέα της αγωγής κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας. 

Ο γενικός σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, ενώ ο  ειδικότερος στόχος είναι η  ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των γονέων γύρω από ζητήματα που συνδέονται με την εφηβεία.
 

Οι προγραμματισμένες αυτές συναντήσεις θα δώσουν στους γονείς ένα βήμα διαλόγου και θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα αφενός να συζητήσουν με ειδικούς και αφετέρου να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν τις σχέσεις τους με τους εφήβους.
 

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, με θέμα «Αρχές και δεξιότητες επικοινωνίας: Για μια καλύτερη σχέση με τα παιδιά μας, ιδιαίτερα στην εποχή της κρίσης». 

Το θέμα θα εισηγηθεί η κ. Παπαδιώτη Βασιλική, αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Συστημική - Οικογενειακή θεραπεύτρια.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 26810-72025, εσωτερικό 145 (ΚΜΨΥ Άρτας-Πρέβεζας) και 26810-72196 (ΣΣΝ Ν. Άρτας).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης