Γιάννινα - Σόφια για ψώνια...!!!


-Εγκαινιάστηκε εβδομαδιαία λεωφορειακή γραμμή από την πρωτεύουσα της Ηπείρου για τη Σόφια και τη Φιλιππούπολη!

Πολύς κόσμος από τα Γιάννινα πάει για ψώνια στη Βουλγαρία! Η μεγάλη ακρίβεια αναγκάζει πολλούς Γιαννιώτες να πηγαίνουν στη Βουλγαρία, για να αγοράσουν διάφορα πράγματα, ακόμη και τρόφιμα. 


Το  δρομολόγιο πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, ενώ η αναχώρηση από τη Φιλιπούπολη είναι κάθε Παρασκευή στις 18.30 και από την Σόφια στις 21.00.

Το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας υπογράφηκε από το γραφείο γενικού τουρισμού των Ιωαννίνων Kirousis Travel με την γνωστή εταιρία  της Σόφιας «ΜΤΤ-SOFIA», η oποία στην Ελλάδα, συνεργάζεται και με τον ΟΣΕ για τις λεωφορειακές γραμμές μεταξύ των δύο χωρών.

Σε πρώτη φάση η συγκοινωνία από τα Ιωάννινα περιλαμβάνει ένα δρομολόγιο την εβδομάδα και θα προστίθενται επιπλέον δρομολόγιο, όταν είναι αυξημένη η επιβατική κίνηση. 

Επίσης θα δρομολογούνται λεωφορεία για γκρούπ Βούλγαρων τουριστών που θα έρχονται για τουριστικές περιηγήσεις στην Ήπειρο, ενώ από την ΜΤΤ θα προσφέρονται φθηνά πακέτα για Ηπειρώτες που θέλουν να επισκεφθούν τα χειμερινά θέρετρα της γειτονικής χώρας (Μπάνσκο, Μπόροβετς κ.λ.π.) ή να περιηγηθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας

Read more:newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης