Μισό εκατομμύριο επισκέψεις και προχωρούμε...!!!


-Δική σας είναι η ανάδειξη και γιατί όχι η καθιέρωση αυτής της ηλεκτρονικής ενημερωτικής σελίδας

Πριν από λίγο το μπλογκ "Αετός των Τζουμέρκων" συμπλήρωσε 500.000 επισκέψεις σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του google.gr. 


Αυτή την εξέλιξη -για να είμαστε ειλικρινείς- σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν την περιμέναμε, όταν αποφασίσαμε να εμφανιστούμε δειλά-δειλά ως ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο εκεί προς τα τέλη (Οκτώβριος - Νοέμβριος) του 2010.

Φυσικά ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα γίνονταν κι' αυτό, αλλά όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ως περιφερειακό ενημερωτικό μπλογκ -και μάλιστα ως τίτλος- δεν πιστεύαμε ότι θα "συγκινούσε" πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια αυτής της περιοχής.

Όμως, η καθημερινή και μπορούμε να ισχυριστούμε ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας, ήταν εντυπωσιακή. Έτσι, ο "ΑΕΤΟΣ" άνοιξε για καλά τα φτερά του, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά σε Πανελλαδικό και Παγκόσμιο επίπεδο όπως παρακάτω κανείς θα διαπιστώσει.


Τα επίσημα στοιχεία λοιπόν του google.gr. μας δείχνουν και κάτι άλλο. Ότι οι επισκέψεις, ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχουν μια σταθερή, μα συνάμα και μια προοδευτικά ανοδική δυναμική. 

Έτσι, με βάση την σημερινή πραγματικότητα, θεωρούμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εντείνουμε τις όποιες προσπάθειες, ώστε ο "ΑΕΤΟΣ" πάντα περήφανος και χωρίς περιθωριακές αντιλήψεις, να "πετά" στο διαδίκτυο, αλλά και στην χωρίς σκοπιμότητες ενημέρωση...

Επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε, όλες και όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη τους, μα και για τα καλά τους λόγια, όταν το μπλογκ αυτό βρίσκονταν κάποιες στιγμές κάτω από... την πίεση ηλεκτρονικών παρεμβολών. Εκεί λοιπόν, στις δύσκολες εκείνες ώρες, είχαμε συνειδητοποιήσει ότι η αγωνία ΔΕΝ ήταν μόνο δική μας...

Τότε τα μηνύματα συμπαράστασης των πάρα πολλών φίλων μας έδιναν κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Έτσι λοιπόν, θεωρούμε και το πιστεύουμε, ότι δική σας είναι η ανάδειξη και γιατί όχι η καθιέρωση αυτής της ηλεκτρονικής ενημερωτικής σελίδας. 

Για όλα αυτά και για άλλα αυτονόητα σας ευχαριστούμε πάρα πολύ...

Νίκος Κοντογιώργος

 Οι επίσημες στατιστικές του google.gr.

Μέχρι σήμερα και ώρα 13.58΄ έχουν γίνει 9.452 αναρτήσεις

Η επισκεψημότητα από τις πρώτες δέκα στη σειρά Χώρες

Ελλάδα 431.067
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 29.801
Κύπρος 9.826
Γερμανία 6.000
Ρωσία 5.661
Ηνωμένο Βασίλειο 3.097
Ιταλία 1.216
Ρουμανία 876
Γαλλία 774
Ουκρανία 535

...Και στη συνέχεια ακολουθούν δεκάδες άλλες χώρες με μικρότερες επισκέψεις από ΟΛΑ τα σημεία του πλανήτη...!


 

Σχόλια

  1. ...Καλή συνέχεια ΑΕΤΕ και γρήγορα στο εκατομμύριο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο, αλλά και απλό μπράβο. Μ' όλα αυτά έκανες -απ' ότι είδα στα στατιστικά- τα Τζουμέρκα ακόμα περήφανα, αλλά και γνωστά σ' όλον τον κόσμο....!!! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης