Ο Σεπετάς στο προσκήνιο για την "ΔΩΔΩΝΗ"


Τρέχουν οι εξελίξεις στο διαγωνισμό για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Σεπετάς της εταιρείας εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών "ΒΙΚΟΣ" είναι ο στρατηγικός επενδυτής... 


...πίσω από την προσφορά της κοινοπραξίας των μετόχων μειοψηφίας ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας Φιλιππιάδας που διεκδικούν τη γαλακτοβιομηχανία.

Ο ηπειρώτης επιχειρηματίας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εκτεταμένο δίκτυο και ισχυρή θέση στην αγορά που δραστηριοποιείται, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τις Ενώσεις (εκ των βασικών μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας) που έχουν κατεβάσει πρόταση για την εξαγορά της Δωδώνη.

Η εμφάνιση του ηπειρώτη επιχειρηματία στο προσκήνιο, όπως υποστηρίζουν παράγοντες από τα Ιωάννινα αλλάζει το σκηνικό και δίνει νέα τροπή στο διαγωνισμό.Μέχρι πρόσφατα επικρατέστερες θεωρούνταν οι προσφορές που είχαν κατατεθεί από την Simos Foods με τη στήριξη ρωσικού επενδυτικού fund από τη μια και τους αδελφούς Σαράντη του ομίλου Όλυμπος – Τυράς από την άλλη.

Όπως υποστηρίζουν παράγοντες της αγοράς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο προτιμητέος για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΒΙΚΟΣ για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ"

"Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και των μετόχων παραγωγών και εκτιμώντας την ανάγκη να παραμείνει και να αναπτυχθεί η ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο, όπως πιστεύουμε ότι έχει την δυνατότητα προς όφελος των παραγωγών και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να διατηρήσει ταυτόχρονα την σημερινή μετοχική συμμετοχή και βαρύτητα των παραγωγών σ’ αυτήν, αποφασίσαμε η εταιρεία μας «ΒΙΚΟΣ ΑΕ» να συνδράμει συμμετέχοντας ως στρατηγικός εταίρος των ΕΑΣ στον εν εξελίξει διαγωνισμό.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όπως εμείς στην «ΒΙΚΟΣ ΑΕ» μέσα σε 20 χρόνια καταφέραμε να κατακτήσουμε την κορυφή από την Ήπειρο με προσήλωση πάντα στις αρχές και στην φιλοσοφία μας και προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 300 εργαζόμενους άμεσα και 500 έμμεσα, με τον ίδιο τρόπο στηριζόμενοι στις ίδιες αρχές και στην ίδια φιλοσοφία μπορούμε να αναπτύξουμε την «ΔΩΔΩΝΗ» από την ΗΠΕΙΡΟ προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων, ώστε όχι μόνον να διασφαλιστεί η παραμονή των παραγωγικών της δραστηριοτήτων στην ΗΠΕΙΡΟ αλλά να λειτουργήσει και σαν μοχλός ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή μας". 

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης