"Ντροπή! Απαιτώ άμεσα την παραίτηση σου κ. Πολύδωρα"


Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του Βύρων Πολύδωρα να διορίσει κατά τη διάρκεια της μονοήμερης θητείας του στην προεδρία της Βουλής την κόρη του.


Στο διαδίκτυο το θέμα έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας καθώς χιλιάδες πολίτες ζητούν την παραίτησή του σε σελίδα στο facebook που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Ήδη τα μέλη έχουν ξεπεράσει τις 4.500 χιλιάδες και τα σχόλια είναι σχεδόν στο απόλυτο αρνητικά και εκφράζουν έντονη αγανάκτηση για την κίνηση αυτή του βουλευτή της ΝΔ.

Μάλιστα, το γεγονός της «απολογίας» Πολύδωρα υπό το σκεπτικό ότι έπραξε νομίμως και η κόρη του διέθετε εξαιρετικά προσόντα, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ενόχληση και εκνευρισμό στους πολίτες οι οποίοι υπενθυμίζουν την ύπαρξη χιλιάδων άλλων νέων με τα ίδια προσόντα με την κόρη του που όμως αδυνατούν να βρουν την οποιαδήποτε εργασία.

Σας παραθέτουμε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια:
«Δεν είναι τίμιο να διορίζονται παιδιά επειδή έχουν βύσματα. Και άλλοι με ανάλογα προσόντα η και περισσότερα, να είναι άνεργοι και να δουλεύουν σερβιτόροι και σε αποθήκες, βενζινάδικα»
«Η παραίτηση δεν θα έχει καμία αξία εάν δεν συνδυαστεί με τη απόλυση και της κόρης!!!»
«Αφού κ. Πολυδωρα, ξέρατε ότι θα είστε πρόεδρος μόνο για μια ημέρα, αφού δεν είχε σχηματισθεί πλειοψηφία για κυβέρνηση, ποια ανάγκη σας θα κάλυπταν τα τόσα προσόντα της κόρης σας;»
«Αφού είχε και το θράσος να μας πει και για τα προσόντα της κόρης του..... λες και δεν υπάρχουν άλλοι εκατοντάδες που είναι άνεργοι με τα ίδια προσόντα!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά πουθενά δεν υπάρχει ΤΣΙΠΑ!!!!!»
«Με το δικαίωμα που μου δίνει το γεγονός ότι ήμουν επί πολλά έτη ψηφοφόρος σου, απαιτώ άμεσα την παραίτηση σου. Ντροπή»
«Ντροπή… Μόνο αυτό έχω να πω. Τα λόγια είναι περιττά…»
«Με ποια ακριβώς διαδικασία κριθήκαν τα μεταπτυχιακά και οι γλώσσες της κόρης του κ Πολύδωρα σε σχέση με εκείνα τόσων άνεργων Ελλήνων, ώστε να δοθεί η δουλειά δικαία; ΝΤΡΟΠΗ».
Reuters: «Κατακραυγή μετά από πρόσληψη θυγατέρας Έλληνα βουλευτή»

Θέμα και σε μεγάλα, διεθνή δίκτυα έγινε ο διορισμός της κόρης του κ. Πολύδωρα.

Χαρακτηριστικά, το Reuters σε ρεπορτάζ με τίτλο «κατακραυγή μετά από πρόσληψη θυγατέρας Έλληνα βουλευτή» κάνει λόγο για οργισμένες πιέσεις περί παραίτησης του Έλληνα βουλευτή που διόρισε στο Κοινοβούλιο την κόρη του κατά τη διάρκεια της 24ωρης προεδρίας του.

Το Reuters αναφέρει ότι το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στa εγχώρια ΜΜΕ, ενώ αναφέρει το παράδοξο να ανακοινώνονται την ώρα όπου έχει ξεσπάσει αυτό το σκάνδαλο τα στοιχεία για την ανεργία, με την Ελλάδα να φθάνει το 54,9%...

Την ίδια ώρα, το θέμα αναπαρήχθηκε και από το BBC και τους Irish Times.
Star.gr madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης