"Μπράβο παιδιά, μας μάθατε πως να συμπεριφερόμαστε"!


Η νέα γενιά σε δράση. Τα Αθαμανιωτόπουλα μαζεύουν τα σκουπίδια στο χωριό τους την ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος. "Μπράβο παιδιά, μας μάθατε πως να συμπεριφερόμαστε"! γράφει στο προφίλ που διατηρεί στο fa ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αθαμανίου ΑΘΑΜΑΣ.



Την Τρίτη 5 Ιουνίου που ήταν η παγκόσμια ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος όλοι οι Αθαμανιώτες μικροί και μεγάλοι καθάρισαν το Αθαμάνιο από τα σκουπίδια. Συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί και έδειξαν στα παιδιά τους πως να σέβονται και να εκτιμούν το περιβάλλον τους!! Φυσικά τα παιδιά του δημοτικού σχολείου μαζί με τις δασκάλες συμμετείχαν σ΄αυτή την προσπάθεια. 

Οι ευχαριστίες του Συλλόγου γι' αυτή την δράση 


-Ευχαριστούμε την Αφροδίτη Μπασιούκα που στήριξε με την παρουσία της την εκδήλωση αυτή. Μάλιστα είπε και μία ιστορία στα παιδιά για το νησί του Πάσχα και πως οι κάτοικοί της το κατέστρεψαν κόβοντας όλα τα δέντρα της, θέλοντας συμβολικά να πει στα παιδιά πως πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον που ζούμε και να το διατηρούμε ζωντανό!


-Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του Εθνικού πάρκου Τζουμέρκων που παρευρέθησαν, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του "ΑΘΑΜΑΣ", τον πρόεδρο του Αθαμανίου και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια καθαρισμού του Αθαμανίου.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης