Ανελέητο ξύλο σε 74χρονο από ληστές


Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση του ηλικιωμένου στη Λαμία - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα στη χώρα με τους ληστές να έχουν γίνει κυριολεκτικά αδίστακτοι και να μη διστάζουν να χτυπήσουν τα θύματα τους ακόμη και για ελάχιστα ευρώ.



Ενδεικτική είναι η σοκαριστική ιστορία 74χρονου στο Νέο Κρίκελο της Λαμίας που ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν για να του πάρουν τις όποιες οικονομίες του... αν είχε.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα.


Έκαναν το σπίτι του άνω κάτω για να βρουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές τον παππού σε όλο του το σώμα, για να τους μαρτυρήσει που έχει τα λεφτά.
Ο αδελφός του, που μένει δίπλα άκουσε βογγητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.


Είναι άγνωστο τι πήραν τελικά, αφού ούτε ο 74χρονος είναι σε θέση να πει, αλλά ούτε και ο αδελφός του γνώριζε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ηλικιωμένος πέρασε μαρτυρικές ώρες στα χέρια των ληστών και ότι παρέμεινε για περισσότερες από δύο ώρες στο πάτωμα, χτυπημένος και δεμένος.


Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.


Ο 74χρονος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να πει τι ακριβώς συνέβη. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει σύμφωνα με πληροφορίες σε συγγενικό του πρόσωπο, ήταν ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.



 http://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης