Στους 38 βαθμούς Κελσίου αύριο ο υδράργυρος


Στους 38 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να σκαρφαλώσει αύριο ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Όπως λένε οι μετεωρολόγοι, σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να φτάσει και στους 39 βαθμούς.


Οι γιατροί συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τις ώρες της μεγάλης ζέστης, να πίνουν νερό και να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα.
Ειδικότερα στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός επίσης θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι και εδώ αίθριος, ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά από το απόγευμα.


Στους 38 βαθμούς Κελσίου αύριο ο υδράργυρος

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα επικρατήσουν θερμοκρασίες από 20 έως 31 και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 και κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.



http://www.ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης