ΑΡΤΑ: "Μπαρουτοκαπνισμένοι" με 1.600 δόσεις ηρωίνης!!


Συνελήφθησαν χθες στις 7μ.μ. από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας δύο άτομα ηλικίας 34 και 41 ετών, με καταγωγή από γειτονικό νομό, γιατί στην κατοχή τους  βρέθηκε ποσότητα 160 γραμμαρίων ηρωίνης, που δίνει ποσότητα 1.600 δόσεων ηρωίνης. 


Είναι μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, επεσήμανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας κ. Κώστας Βαρέλης, ο οποίος έκανε λόγο για νέο κύκλωμα στο χώρο των ναρκωτικών σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας. 

Σε δηλώσεις του για το θέμα ο κ. Βαρέλης ανέφερε: «Πρόκειται για ένα νέο κύκλωμα που σκοπό και στόχο είχε να εδραιωθεί, να κινηθεί στην Άρτα στο χώρο διακίνησης των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θεωρούνται έμπειροι και "μπαρουτοκαπνισμένοι" στο χώρο του εγκλήματος. Έχουν φυλακιστεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα στην περιοχή μας και για το λόγο αυτό ήρθαν για πρώτη φορά. 

Συγχαίρω τους συνεργάτες μου στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών που ήταν αποτελεσματικοί, που για μια ακόμα φορά στέκονται εμπόδιο και αποτρέπουν την ανάπτυξη των κυκλωμάτων του θανάτου, της μάστιγας των ναρκωτικών. Συνεχίζουμε με το ίδιο ενδιαφέρον».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης