ΑΡΤΑ: Παγώνουν τα Δημοτικά τέλη για το 2012


Σύμφωνα με απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, παγωμένα παραμένουν όλα τα δημοτικά τέλη για το 2012, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να μην επιβαρύνει τους δημότες σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και για την περιοχή. 


Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής ήταν να προχωρήσει φέτος σε μείωση των τελών όμως αυτό προϋποθέτει επικαιροποίηση της βάσης με την οποία μετρούνται τα τετραγωνικά των σπιτιών, βάσει των οποίων υπολογίζονται και τα δημοτικά τέλη είπε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και τόνισε ότι το θέμα αυτό θα έρθει άμεσα για συζήτηση στο Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ανέγνωσε επιστολή καταστηματαρχών της πλατείας Μονοπωλίου οι οποίοι ζητούν δραστική μείωση του τέλους κοινοχρήστων χώρων λόγω της οικονομικής κρίσης.
 

Από πλευράς της αντιπολίτευσης τονίστηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζονται τα τέλη είναι άδικος, δημιουργεί ανισότητες και πρέπει να αλλάξει ενώ εκφράστηκε η συμπαράσταση στο αίτημα των καταστηματαρχών της πλατείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης