ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθησαν για "διευκόλυνση" αλλοδαπών γυναικών


Αναζητούνται οι δύο ιδιοκτήτριες του καταστήματος.



Συνελήφθησαν σήμερα (11-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διευκόλυναν αλλοδαπές γυναίκες να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις, με ιδιωτικό χορό τον οποίο προσέφεραν, σε πελάτες του καταστήματος.


Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματος-κέντρου διασκέδασης στα Ιωάννινα, απασχολούσαν ως προσωπικό δύο (2) γυναίκες, ρουμανικής υπηκοότητας, ηλικίας 23 και 18 ετών, οι οποίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις (ιδιωτικός χορός) με πελάτες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου, δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 28 και 55 ετών, οι οποίες είναι συνιδιοκτήτριες του καταστήματος.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα εργάζονταν και άλλες επτά (7) γυναίκες ως «χορεύτριες» (5 υπήκοοι Ρουμανίας και δύο υπήκοοι Εσθονίας), οι οποίες στερούνταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης