ΑΡΤΑ: Θανατηφόρο σημερινό τροχαίο ατύχημα


Σήμερα (20-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Κορωνησίας (Κωστακιοί Άρτας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος... 


...ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της 27χρονης συνοδηγού του οχήματος. 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή στην Άρτα

Συνελήφθη την 19-11-2011 το βράδυ στην Ανέζα Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 37χρονος ημεδαπός, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπής, στην Ανέζα Άρτας έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Αρταίων.


Αυτόφωρη σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω σήμερα (20-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού στα Ιωάννινα, έγινε όμως αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης