"Εξαιρετικά επείγον"....Να αποσυρθεί η ΚΥΑ


Απαιτεί η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη της Υδατοκαλλιέργειας


Πρόσκληση σε σύσκεψη για την απόσυρση της ΚΥΑ των υδατοκαλλιεργειών, με την επισήμανση «Εξαιρετικά επείγον», απευθύνει η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη της Υδατοκαλλιέργειας, προς τους Βουλευτές, τους Πολιτευτές, τους Περιφερειάρχες και τους Αντιπεριφερειάρχες του παράκτιου και νησιωτικού ελλαδικού χώρου.
 

Την πρόσκληση υπογράφουν η διοικούσα επιτροπή και τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, στα οποία συγκαταλέγεται και η Ομοσπονδία Αλιευτικών Συλλόγων Ηπείρου και αναφέρει τα εξής:

"Κυρίες και κύριοι,


 Όπως οφείλετε να γνωρίζετε, στις 4.11.2011 εγκρίθηκε με πραξικοπηματικό τρόπο από τους Υπουργούς κ. κ. Παπακωνσταντίνου, Σηφουνάκη, Καστανίδη, Βενιζέλο, Χρυσοχοϊδη, Ραγκούση, Σκανδαλίδη και Γερουλάνο, η ΚΥΑ του «Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες» (ΦΕΚ Β 2505/2011), η οποία προβλέπει την αναπτυξιακή και περιβαλλοντική καταστροφή των περιοχών μας – και περιοχών σας.
     

Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας, στην οποία έως σήμερα μετέχουν 23 Δήμοι και 72 φορείς από τις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές της χώρας, την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, ώρα 19.00, συγκαλεί κατεπείγουσα σύσκεψη στο ξενοδοχείο Κάραβελ, για την ανατροπή της ΚΥΑ. 

Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν δύο μεριές: όσοι αγωνίζονται για τη σωτηρία των περιοχών μας και όσοι είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή αυτή".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης