Αποφασισμένη να αποτρέψει το δημοψήφισμα η ΝΔ

 

Έντονη φημολογία για παραίτηση των βουλευτών της

 
«H ΝΔ είναι αποφασισμένη να αποτρέψει, πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτισμούς και πειραματισμούς. Και μπορεί να το κάνει», δήλωσε ο Α. Σαμαράς δίνοντας το στίγμα της συζήτησης που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το δημοψήφισμα και τις πολιτικές εξελίξεις.


Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο: «Ο κ. Παπανδρέου, στην προσπάθεια του να διασωθεί, έβαλε ένα δίλημμα εκβιαστικό, διχαστικό, που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη».

Ο αρχηγός της ΝΔ χαρακτήρισε τις εκλογές «εθνική ανάγκη» και είπε ότι «ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει το καθήκον του». Ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντησε σε επίμονες ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα αποτρέψει το δημοψήφισμα παρά την εντονότατη φημολογία ότι σκοπεύει να προχωρήσει, αν χρειαστεί, στη δραματική κίνηση της μαζικής παραίτησης των βουλευτών του.


Νωρίτερα, κατά τη συζήτηση των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε: «Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχω ιστορική ευθύνη να κάνω ότι απαιτείται, προκειμένου η Ευρωπαϊκή προοπτική για το μέλλον της χώρας μας να μη μπει σε περιπέτειες. Είναι σημαντικό αυτά τα σχέδια που υπάρχουν, τουλάχιστον εμάς να μη μας βρουν συνεργούς». 


http://www.newsbeast.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης