ΑΡΤΑ: Δεν άφησαν... παγκάρι για παγκάρι


Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα. Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν χθες (15-11-2011) το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 23 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες τις τελευταίες ημέρες διέρρηξαν δύο (2) Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Άρτας και αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά ενώ διέρρηξαν και τρία (3) καταστήματα-καφενεία σε χωριά της Άρτας, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα. 

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες:

• Την 13 Νοεμβρίου 2011 το βράδυ, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Κιρκιζάτες Άρτας και αφαίρεσαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό.

• Την 14-11-2011 πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Καλόβατο Άρτας και αφαίρεσαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό και δύο (2) μπλοκ με κουπόνια εράνου.

• Στη συνέχεια, αφού έθραυσαν την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στο Παλαιοχωράκι Άρτας, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

• Ακολούθως, αφού διέρρηξαν κατάστημα-ψητοπωλείο στο Παλαιοχωράκι Άρτας, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ.

• Την 15-11-2011 πρώτες πρωινές ώρες αφού διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο στη Μεγαλόχαρη Άρτας, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης