ΑΡΤΑ: Ο Αντιπεριφερειάρχης σε Βιομηχανίες


Επίσκεψη σε συσκευαστήρια της περιοχής και σύσκεψη με τους επιχειρηματίες κ. Παππά, κ. Ρέβα, κ. Παπαδήμα και κ. Κολιό, που δραστηριοποιούνται στο χώρο, πραγματοποίησε χθες... 


...16-11-2011 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεών του με παραγωγικούς φορείς της περιοχής. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, που συνοδεύονταν από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, συζήτησε με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώθηκε για τον επιχειρησιακό προγραμματισμό τους και τις δυνατότητες των συσκευαστηρίων.
 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή διάθεση των τοπικών προϊόντων και τις δυνατότητες που υπάρχουν για επέκταση της εμπορίας των εσπεριδοειδών με περισσότερο εξωστρεφή προσανατολισμό.
 

Στη συνέχεια ο κ. Ψαθάς επισκέφτηκε τη Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε., που φημίζεται για τα ποιοτικά της προϊόντα και τον εξαγωγικό της προσανατολισμό.
 

Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας είναι η στήριξη των τοπικών προϊόντων και των παραγωγών, η συνεργασία με τις επιχειρήσεις του αγροτικού κλάδου και η προώθηση του αγροτικού πλούτου της περιοχής τόσο πανελλαδικά όσο και στο εξωτερικό.
 

Οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα προκειμένου να κωδικοποιηθούν τα προβλήματα του κλάδου και να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης