Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν χθες (11-11-2011) στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πέντε (5) αλλοδαπές υπήκοοι Κονγκό... 


...σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες (11-11-2011) το πρωί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι ανωτέρω γυναίκες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Ισπανίας.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

 Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (11-11-2011) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 33χρονου μία (1) συσκευασία με κάνναβη, βάρους (3) γραμμαρίων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.


Σύλληψη τριών ατόμων για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (11/11/2011) στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 και 17 ετών, για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αντίστοιχα. 

Ειδικότερα, χθες (11/11/2011) το βράδυ, συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ελέγχου, απέρριψαν στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης (20,9) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης