Αλλάζει το σκηνικό του καιρού


Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές και ίσως καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά ηπειρωτικά. 


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση μέχρι 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ τοπικά.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν στα βορειοδυτικά και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Αττική:Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάνουν μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, που το πρωί θα είναι τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες προβλέπονται, και ίσως ασθενείς βροχές το απόγευμα στη Θεσσαλία. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες προβλέπονται στη Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, οι οποίοι από το απόγευμα αναμένεται να εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια πρόσκαιρα θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρειο όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου 

http://www.zougla.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης