ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΣΣΩΠΗ: Μειώνεται στο μισό η απόσταση

Η ανάδειξη των Αρχαιολογικών χώρων της Αρχαίας Κασσώπης, του μνημείου του Ζαλόγγου και του Αγωγού του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που θα προκύψουν από την βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου Καμαρίνας- Ωρωπού. 


Η ένταξη του έργου προϋπολογισμού 2.950.000€ υπεγράφη στις 29 Ιουνίου από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα . 

Η παραδοτέα οδός θα είναι ασφαλτοστρωμένη συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων, ενώ η υλοποίησή του θα μειώσει στο μισό την απόσταση που είναι σήμερα αναγκασμένοι να διανύουν οι επισκέπτες, προκειμένου να μεταβούν στον προορισμό τους μέσω Αρχαγγέλου. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης ευχαριστεί τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά την κ. Γεωργακοπούλου, τις τεχνικές υπηρεσίες του πρώην Δήμου Λούρου ,τον μελετητή καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα των πρώην Δήμων Ζαλόγγου και Λούρου.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρεβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης