Κ.ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Νομικό κενό για την προκήρυξη των εκλογών;

Νομικό κενό φαίνεται να έχει προκύψει σ’ ότι αφορά την διαδικασία της προκήρυξης των επαναληπτικών Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
 

Κι’ αυτό γιατί η σχετική νομοθεσία όπως μας πληροφορούν για τους «Καλλικράτειους» Δήμους μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκαθαρισμένο ποια αρχή έχει την ευθύνη γι’ αυτή την προκήρυξη.


Έτσι και μέχρι να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των Κεντρικών Τζουμέρκων, αναμένουν με αγωνία και παράλληλα έχουν ρίξει το βάρος τους στη αναζήτηση και οριστικοποίηση παλιών και νέων συμμαχιών, ώστε όταν αυτή η προκήρυξη θα τεθεί σε ισχύ να είναι έτοιμοι για τον νέο τους προεκλογικό αγώνα.


Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, χθες στο Βουργαρέλι με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις, από την κήρυξη της επανάστασης κατά των Τούρκων στα Τζουμέρκα, υπήρξαν στο περιθώριο αυτών των εκδηλώσεων, πολλαπλές συζητήσεις οι οποίες φυσικά είχαν σχέση με τις αναμενόμενες επαναληπτικές εκλογές.


Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το κλίμα σ’ αυτές τις συζητήσεις δεν ήταν αρνητικό. Επισημαίνεται ότι παρά την ευνόητη πικρία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι συνεργάτες του, κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια οι εκδηλώσεις να είναι άψογες ώστε να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή η εθνικοαπελευθερωτική επέτειος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης