Β. ΦΛΩΡΑΚΗΣ: Είναι δύσκολο να είναι συμπτώσεις...

Ο Τζουμερκιώτης Στρατηγός Βασίλειος Φλωράκης, αδελφός του αδικοχαμένου επίσης Στρατηγού και αρχηγού της Κυπριακής Εθνικής Φρουράς Ευάγγελου Φλωράκη, με αφορμή την σημερινή τραγωδία που συνέβη τις πρωινές ώρες στη Κυπριακή ναυτική βάση στη Λεμεσό που φέρει το όνομα του αδελφού του, σε σχετική επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφέρθηκε στο γεγονός, όπου μεταξύ άλλων μας είπε: 


«Τα δύο γεγονότα έγιναν δυστυχώς την ίδια ημερομηνία με 24 ώρες διαφορά, αλλά με την ίδια ώρα του τραγικού θανάτου του αδελφού μου. Η μεγάλη τραγωδία που σήμερα, γι’ άλλη μια φορά χτύπησε την μαρτυρική μεγαλόνησο, δύσκολα με κάνει να μην μπορώ να ξεφύγω από την σκέψη ότι αυτά τα δύο τραγικά γεγονότα να είναι μια περίεργη σύμπτωση, αν όχι μια διαβολική σύμπτωση. 

Επικεντρώνω την σκέψη μου στο γεγονός ότι οι εκρήξεις, όπως ενημερώθηκα, οφείλονται σε φωτιά που ξέσπασε σε 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας τα οποία είχαν κατασχεθεί προ διετίας από πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά από το Ιράν προς τη Συρία. Έτσι δεν αποκλείεται αυτή η ενέργεια να ήταν σαμποτάζ. Είναι δύσκολο να είναι συμπτώσεις…»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης