Και εγένετο... ο ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων

Ενας νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος συστάθηκε πριν από λίγο καιρό και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Αρτας, ο ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων.

Φίλοι του ποδοσφαίρου από τα Τζουμέρκα συγκεντρώθηκαν στα μέσα Μαΐου στο Βουλγαρέλι και αποφάσισαν να μετονομάσουν τον Α.Ο. Αθαμανίας σε Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων.


Στη συνέχεια ακολούθησαν εκλογές, με τον Κωνσταντίνο Χατζηγιάννη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου. 

Το υπόλοιπο ΔΣ αποτελούν οι: Τσιμπλοκούκος Βασίλειος (Αντιπρόεδρος), Τρύπας Ελευθέριος (Γενικός Γραμματέας), Γεωργιάδης Ηλίας (Ειδικός Γραμματέας), Κολιοκώστας Αθανάσιος (Ταμίας), Κουτσιαύτη Γεωργία (Έφορος), Στασινός Φώτιος και Φώτης Δημήτριος (Μέλη).

Το πόστο του προπονητή θα αναλάβει ο Θανάσης Κολιοκωστάς, ενώ γυμναστής θα είναι ο Ηλίας Γεωργιάδης. Η νέα διοίκηση έχει κάνει ήδη κάποιες κινήσεις για να στελεχώσει το ρόστερ με τους Κόφα Κ., Διονύση Ν., Σπαή και Κατσάνο Γ. να έχουν ήδη συμφωνήσει να φορέσουν τη φανέλα του ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων.

Ο "Α-ΤΖ" είχε προαναγγείλει με παλιά ανάρτησή του την δημιουργία αυτού του Αθλητικού Ομίλου και με την ευκαιρία εύχεται γι' άλλη μια φορά, καλή επιτυχία στην όλη προσπάθεια...  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης