ΞΑΝΑ στις καλένδες οι προτάσεις της « Λαϊκής Συσπείρωσης »

Η « Λαϊκή Συσπείρωση » από την πρώτη στιγμή είχε υπογραμμίσει τον αντιλαϊκό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου. Από νωρίς είχε καταδικάσει τον συγκεκριμένο θεσμό, ως ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια της άρχουσας τάξης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου, για την καλύτερη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής .


Στα παραπάνω λοιπόν πλαίσια συνεχίζεται η ταχτική απαξίωσης της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου , από την πλειοψηφία του κ. Καχριμάνη.

Συνεχίζεται η ταχτική τους να στέλνουν στις καλένδες , τις προτάσεις-εισηγήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης », για σοβαρά ζητήματα που έχουν σχέση με προβλήματα των κατοίκων της περιοχής Ηπείρου.

Συνεχίζεται η ταχτική της αποφυγής των λαϊκών προβλημάτων στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Την ίδια ώρα που εκκρεμεί – για πέντε ολόκληρους μήνες- η πρόταση για τα αντιπλημμυρικά έργα, απορρίφτηκαν με φτηνές δικαιολογίες και προφάσεις άλλες τρείς προτάσεις της « Λαϊκής Συσπείρωσης » για τα εξής θέματα: 

1ον : Πυροπροστασία και προβλήματα πυροσβεστών
2ον : Αγωγός φυσικού αερίου στην Πέρδικα
3ον : Αύξηση της δυναμικότητας υδρογεώτρησης στη θέση Σβάρα του τ.δ. Μελιγγών Δήμου Δωδώνης,


Είναι λοιπόν ολοφάνερο ότι οι πρωτοβουλίες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γίνονται ενοχλητικές.
ΕΝΟΧΛΟΥΝ όσους θέλουν να προωθήσουν, δίχως την παραμικρή αντίδραση, την αντιλαϊκή πολιτική. Μια πολιτική που χρόνια τώρα εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, σ’ όλα τα επίπεδα της αστικής εξουσίας. 

ΕΝΟΧΛΟΥΝ όσους αποφεύγουν, σαν ο διάβολος το λιβάνι, την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΕΝΟΧΛΟΥΝ όσους επιδιώκουν να αρχίζει και να τελειώνει η αντιπαράθεσή τους σε διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, μακριά από τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, μακριά από τις λαϊκές ανάγκες. 

Ενοχλούν δηλαδή τόσο την παράταξη της Ν.Δ., του κ. Καχριμάνη , όσο και την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, του κ. Αργύρη! ΕΝΟΧΛΟΥΝ τις συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ως μόνιμο μέλημά τους έχουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου π.χ. ενέργεια. υδάτινοι πόροι …

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν ΤΩΡΑ τα συμπεράσματά τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αυταπάτες. Χρειάζεται αγώνας καθημερινός, Αντεπίθεση , πάλη για λαϊκή οικονομία-λαϊκή εξουσία.


Λαϊκή Συσπείρωση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης