Φήφισμα συμπαράστασης Δήμου Αρταίων για τους εργαζόμενους στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό

Σε έκδοση ψηφίσματος κατά πλειοψηφία, προχώρησε το Δ.Σ. Αρταίων, συμπαραστεκόμενο στα αιτήματα των εργαζομένων του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτα. Το ψήφισμα έχει ως εξής:   

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων στην συνεδρίαση του στις εννέα (9) Μαΐου 2011, ημέρα Δευτέρα, μετά από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, και μετά από συζήτηση αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος: 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα του σωματείου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών του και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους και την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης εργασίας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας..  

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού στην Άρτα για να μην χαθούν θέσεις εργασίας και να διατηρηθεί ο συνεταιρισμός ως παραγωγική μονάδα και ως πυλώνας αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης