ΑΡΤΑ: Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Άρτας πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κυριάκος Μητσοτάκης όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη. 


Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας και υποδομών που αφορούν την περιοχή, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος, ο πρώην βουλευτής Κώστας Καραμπίνας, ο πολιτευτής Γιώργος Στύλιος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευστάθιος Νάνος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου, τοπικά στελέχη της ΝΔ και μέλη της Δημοτικής Αρχής. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον κ. Μητσοτάκη και του ζήτησε να σταθεί αλληλέγγυος στα προβλήματα της περιοχής. Ελπίζω να είστε συμπαραστάτης μας σε κάθε προσπάθεια που θα κάνουμε για την ανάπτυξη της περιοχής μας» είπε ο κ. Παπαλέξης απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την θερμή όπως τη χαρακτήρισε φιλοξενία ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε: 

«Ξεκινάμε την περιοδεία μας στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Άρτας και της Πρέβεζας από την επίσκεψη την οποία κάναμε στον Δήμαρχο της πόλης. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ανοιχτά περιβαλλοντικά μέτωπα ξεκινώντας από τη διαχείριση των απορριμμάτων και καταλήγοντας στο μεγάλο ζήτημα της σωστής προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου..."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης