Οι Βρετανοί περνούν μια πενταετία μεθυσμένοι!

Ο μέσος Βρετανός περνάει περισσότερα από… 5 χρόνια από τη ζωή του σε κατάσταση μέθης: αυτό είναι το απρόσμενο εύρημα μιας νέας έρευνας, που δείχνει ότι στις ηλικίες 21-38 ετών μεθούν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.


Στις ίδιες ηλικίες, χάνονται ακόμα 12 μέρες τον χρόνο με τους κατοίκους της Γηραιάς Αλβιώνας να σέρνονται και να αισθάνονται χάλια εξαιτίας της «συμμετοχής» τους σε γάμους, βαφτίσια και επαγγελματικά πάρτι.

Μετά τα 38 τους χρόνια, η συχνότητα της μέθης μειώνεται προοδευτικά – και μετά την ηλικία των 60 ετών είναι μεθυσμένοι μόνο… 22,8 ημέρες τον χρόνο.

Συνολικά, από τα 20 τους χρόνια και μετά περνούν 63 μήνες – ή σχεδόν 2.000 μέρες - σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με την έρευνα, που διενήργησε η εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών Sweet Lady Beverages.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία πραγματοποίησε την έρευνα σε 1.500 από τους online επισκέπτες της, δήλωσε πως «πραγματικά είναι εκπληκτικό να διαπιστώνουμε πως ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο – και τόσο πολλά χρήματα – σε κάτι που μετά μας κάνει να αισθανόμαστε χάλια».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, από τα 21 έως και τα 38 τους χρόνια, άντρες και γυναίκες στη Βρετανία μεθούν τουλάχιστον κάθε Σαββατόβραδο, συσσωρεύοντας έτσι σχεδόν 60 ημέρες μέθης τον χρόνο – ή 1.020 μέρες μέσα σε αυτή την 17ετία.

Οι ημέρες της μέθης μειώνονται σε 45 στις ηλικίες 38 έως 46 ετών, και στις 23 στις ηλικίες 46 έως 60 ετών.

Συνολικά, χάνουν στη διάρκεια της ενήλικης ζωής τους 1.926 ημέρες επειδή είναι μεθυσμένοι – ή 5,27 χρόνια…


 http://www.madata.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης