Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των αστυνομικών στου Ρέντη

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία

 

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των δύο αστυνομικών στου Ρέντη, μετά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας χτες, στη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν 35 ύποπτοι για την ενέδρα κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη. 


Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν και τη ληστεία στο περίπτερο του Μενιδίου που είχε προηγηθεί του μακελειού.


Ανακοινώσεις από την Ασφάλεια αναμένονται σήμερα το απόγευμα, στις 16:00.


Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών μετείχαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η ΕΥΠ και η Κρατική Ασφάλεια. 




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη του καλάζνικοφ και γάζωσε τους αστυνομικούς ήταν ο οδηγός του κλεμμένου τζιπ Volvo και έχει ήδη συλληφθεί.

Οι συλληφθέντες είναι στην πλειονότητα τους από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Αλβανοί αλλά και κάποιοι Έλληνες ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το dna από το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο των δραστών καθώς ο ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο σούπερ κοριός της αστυνομίας και της ΕΥΠ είχε καταγράψει τον τελευταίο μήνα δεκάδες συνομιλίες υπόπτων που φέρονται να αποτελούσαν τουλάχιστον τρεις συμμορίες που λήστευαν τράπεζες και καταστήματα στην Αττική. 


Αξίζει να τονισθεί ότι οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν από τις περιοχές του Μενιδίου και του Περάματος. Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν στις 4 το απόγευμα.


http://www.newsbeast.gr/

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης