ΑΡΤΑ: Και στη Βίγλα χτύπησαν οι "κυνηγοί χαλκού"...

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι αστυνομικοί σε όλη την Ήπειρο, εξ αιτίας της δράσης των «κυνηγών του χαλκού», που έχουν ρημάξει τα αντλιοστάσια του Τοπικού Οργανισμού Έγγειων Βελτιώσεων! 


Οι δράστες αλλάζουν περιοχή κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να ανακαλύψει τα ίχνη τους. Έτσι, χτύπησαν και πάλι ανενόχλητοι, αυτή την φορά στην Άρτα!

Οι άγνωστοι εισβολείς «τρύπωσαν» στο αντλιοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή Βίγλα της Άρτας παραβιάζοντας την είσοδο του κτιρίου. 


Έπειτα, «ξήλωσαν» ανενόχλητοι τα καλώδια από τις αντλίες, τις ηλεκτροκολλήσεις και τον γενικό πίνακα, άρπαξαν ανταλλακτικά από τα σκαπτικά μηχανήματα που υπήρχαν στον χώρο και μία τηλεόραση και εξαφανίστηκαν αφού προκάλεσαν ζημιές ύψους περίπου 6.000 ευρώ! 

Αυτή ήταν η έκτη διάρρηξη σε αντλιοστάσιο μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα!

Μόλις μια μέρα πριν, οι άγνωστοι δράστες «επισκέφθηκαν» δύο αντλιοστάσια στην περιοχή Μαργαρίτι στην Θεσπρωτία, τα οποία ρήμαξαν προκαλώντας φθορές ύψους 100.000 ευρώ! 


Η Αστυνομία τους αναζητά παντού, μετά τις λεηλασίες που έχουν κάνει στα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Λάμαρης στον Ωρωπό Πρέβεζας όπου προκάλεσαν ζημιές 200.000 ευρώ και αυτές στα αντλιοστάσια του Ροδοτοπίου και τηςΛαψίστας Ιωαννίνων με ανάλογες καταστροφές.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης