Ποινή φυλάκισης 31 μηνών σε Κεντέρη και Θάνου

Οι αθλητές καθώς και ο Χρ. Τζέκος άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι

 

Φυλάκιση 31 μηνών στον καθένα από τον Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου επέβαλε το δικαστήριο για το τροχαίο που φέρονται να είχαν, άλλα το δικαστήριο δέχτηκε ότι δε συνέβη ποτέ. Στον προπονητή Χρήστο Τζέκο επιβλήθηκαν συνολικά 33 μήνες.


Επιπλέον στους γιατρούς του ΚΑΤ το δικαστήριο επέβαλε κατά περίπτωση από 6 έως 8 μήνες φυλάκιση και στους φερόμενους ως αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου από 7 έως 15 μήνες. Μετά το τέλος της δίκης όλοι οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.


Η υπόθεση θα κριθεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο αν και τον Αύγουστο του 2012 εκ του νόμου όλα τα αδικήματα παραγράφονται λόγω συμπληρώσεως οκταετίας από το χρόνο τέλεσης των πράξεων.


O δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος χαρακτήρισε την καταδικαστική απόφαση νομική μουτζούρα που θα σβήσει στο Εφετείο, ενώ και η συνάδελφός του Μαρία Κευγα που εκπροσωπεί τους Θάνου και Τζέκο δήλωσε ότι δεν αποδόθηκε δίκαιο. Από την πλευρά τους οι δικηγόροι των γιατρών του ΚΑΤ που κρίθηκαν ένοχοι είπαν ότι οι εντολείς τους έκαναν το καθήκον τους.

 

http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης