Άρχισε πριν λίγο η 1η "Ποδηλατική βόλτα Αράχθου"

Ξεκίνησε πριν από λίγο η 1η "Ποδηλατική βόλτα Αράχθου" από την πλατεία Σκουφά της Άρτας. Με κεντρικό σύνθημα "Μη κάνεις τη ζωή σου ποδήλατο, κάνε το ποδήλατο ζωή σου", περισσότερα από 300 άτομα, των δύο φύλων, μικρής και μεγάλη ηλικίας, πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή τη διαδρομή:


"Κλειστό Γυμναστήριο - Φράγμα Αράχθου - Βλαχέρνα - Γραμμενίτσα - Ιμαρέτ - Ιστορική Γέφυρα - και θα τερματίσουν πάλι στην πλατεία Σκουφά".


Σημειώνουμε ότι στην όλη εκδήλωση συνδράμει και η Τροχαία Άρτας η οποία διευκολύνει την όλη προσπάθεια αυτών που συμμετέχουν και όπως προαναφέραμε γίνεται για πρώτη φορά.


Τέλος μετά την βόλτα περίπου σε δύο ώρες από τώρα (6.00΄ με 6.30΄μ.μ.) στο χώρο της πλατείας Σκουφά θα γίνει σχετική εκδήλωση. Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης έχει η GAP.

Ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση που σήμερα ξεκίνησε να συνεχιστεί και στο μέλλον, ώστε να καθιερωθεί και να αποτελέσει ένα είδος θεσμού. 

Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές και σε όσουν δούλεψαν ώστε αυτή η "Ποδηλατική Βόλτα Αράχθου" να είναι πλέον όχι μόνο γεγονός, αλλά και αφορμή για έναν άλλο τρόπο ζωής... 

Το μήνυμα του ποδηλάτου πιστεύουμε ότι σήμερα δόθηκε ίσως με τον καλύτερο τρόπο.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ