Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στο Παλαιοχωράκι Άρτας

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό σήμερα μέσα στο σπίτι τους στο Παλαιοχωράκι του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Αρτας, οι οποίοι πιθανολογείται ότι έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση από μονοδείξιο του άνθρακα.

 Πρόκειται για έναν 80χρονο ο οποίος ζούσε στο σπίτι μαζί με την 83χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ. Εικάζεται ότι λόγω μιας διακοπής ρεύματος, άναψαν κερί το οποίο είχαν τοποθετήσει πάνω στο κομοδίνο για να φωτίζει το δωμάτιο.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων θα πρέπει να αποκοιμήθηκε, το κερί άρχισε να στάζει και κάποια στιγμή «άρπαξε»το κομοδίνο. Από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις φαίνεται ότι προκλήθηκε και ο θάνατος του ζευγαριού δεδομένου ότι το δωμάτιο ήταν μικρό και ο χώρος κλειστός, ενώ στο δωμάτιο δεν υπήρχαν άλλα έπιπλα εκτός απ' τα κρεβάτια, τα οποία όμως δεν ήταν κοντά, για να εξαπλωθεί η φωτιά.

Αν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, ενημερώθηκε για το συμβάν το Σάββατο το πρωί, όταν πήγε στο σπίτι και τους βρήκε η γυναίκα που πρόσεχε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ωστόσο πιθανολογείται ότι το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής 18-2-2011. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης