Ευχαριστούμε θερμά τους 50.000 επισκέπτες μας... (και Bίντεο)

Πριν από λίγο συμπληρώθηκαν 50.000 επισκέψεις στο ενημερωτικό μας μπλοκ "Αετός των Τζουμέρκων". Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 5 μήνες και κάτι, ως μια απόλυτη ερασιτεχνική ενασχόληση και ως τέτοια παραμένει, με αποτέλεσμα καθημερινά να διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια αποδοχή, την οποία ομολογουμένως δεν την περιμέναμε.


Σ' όλους αυτούς τους επισκέπτες μας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Εξωτερικό, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους που μέχρι σήμερα έδειξαν, πιστοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο ότι ο "Αετός των Τζουμέρκων", βρίσκεται σε ...καλές ενημερωτικές πτήσεις.

ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... και απολαύστε το βίντεο που σας αφιερώνουμε !!!

Σχόλια

  1. "ΑΕΤΕ" άντε και στις 500.000...!!! Συνέχισε... Τουλάχιστον φαντάζομαι ότι πάρα πολλοί από αυτούς δεν γνώριζαν που ήταν τα Τζουμέρκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε kostas... Αλήθεια είναι ότι με αφορμή της δημιουργίας αυτού του μπλοκ τα Τζουμέρκα έγιναν περισσότερο γνωστά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και εκτός της Χώρας... Κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε μ' αυτό το θέμα. Ο "Αετός των Τζουμέρκων" πιστεύουμε ότι λειτούργησε και ως "πρεσβευτής" και ως τουριστικός πράκτορας... Και πάλι ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "Αετός" έχει γίνει η καθημερινή μου ενημέρωση. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτιμήθηκε η προσπάθεια που σ' αυτούς τους μήνες καθημερινά γινόνταν και καλύτερη. Πάντως ήταν μέσα στην άμεση επικαιρότητα. Αν είναι δυνατόν και περισσότερα αθλητικά θέματα... Κι' από εμένα καλή συνέχεια και καλές... πτήσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης