Το Central Park μετακόμισε στη θάλασσα

ΔΕΙΤΕ: Κρουαζιέρες πέρα από κάθε φαντασία

 

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου ακούει στο όνομα «Allure of the Seas» και ανήκει στην Royal Caribbean. Οι 37 διαφορετικές κατηγορίες καμπίνων ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των επιβατών, έχοντας η κάθε μία το δικό της στυλ και «άποψη» όσον αφορά στη χαλάρωση και τη ξεκούραση.


Οι επιβάτες αυτού του κρουαζιερόπλοιου έχουν να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όπως, για παράδειγμα, να ανακαλύψουν ότι ξαφνικά το Central Park αποφάσισε να μετακομίσει στη θάλασσα και να βρει το νέο του χώρο ακριβώς στο κέντρο του Allure of the Seas.

Με τα ήσυχα κατάφυτα μονοπάτια του, τα πλούσια δέντρα του, τα μεθυστικά αρώματα των λουλουδιών του αλλά και το δικό του ουρανό καταφέρνει να παρασύρει τους επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία: ένα υπέροχο πάρκο ταξιδεύει μαζί τους πάνω στη θάλασσα αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο που έβλεπαν την κρουαζιέρα ως σήμερα.

Οι χώροι Spa και Fitness Center καθώς και η πισίνα με τις πολυάριθμες επιλογές άθλησης, χαλάρωσης και προσωπικής φροντίδας που διαθέτουν θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Χώροι διασκέδασης, με μπαρ, εστιατόρια και αίθουσα προβολής ταινιών δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια της κρουαζιέρας… αυτή των 3D οθονών!

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο.








http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ