Στα Γιάννενα η Ντόρα Μπακογιάννη

Τριήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα πραγματοποιεί από σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατά την παραμονή της η πρόεδρος του κινήματος θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, των επαγγελματικών φορέων, καθώς επίσης και με τα μέλη των Ομάδων Πρωτοβουλίας τη Δημοκρατίας Συμμαχίας, στους νομούς Ιωαννίνων, Αρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.


Τον πρώτο που θα επισκεφθεί σήμερα με την άφιξή της στην πόλη είναι τον δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο, στη 1.30 το μεσημέρι. Στις 2 θα επισκεφθεί το κεντρικό κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Κώστα Ζωνίδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στις 17.45 θα έχει συνάντηση με τη γενική γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα. Στις 6.30 το απόγευμα θα ακολουθήσει η συνάντησή της με τα μέλη των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κινήματος των νομών Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, και μία ώρα μετά, στις 7.30, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ιωαννίνων στην οδό Ναπ. Ζέρβα 2, τα οποία και θα εγκαινιάσει.

Στις 10 το βράδυ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Κατσικά.

Αύριο Σάββατο 22 Ιανουαρίου η κ. Μπακογιάννη,θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη,ενώ θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,το τελωνείο Κακαβιάς.Τέλος,την Κυριακή θα επισκεφθεί το Μέτσοβο και το Ανήλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης