Ευχαριστεί ο Μητροπολίτης ΑΥΛΩΝΑΣ τον Ε.Ε.Σ. Άρτας

 Συνεχίζονται τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στον Ε.Ε.Σ.

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απέστειλε ο Μητροπολίτης Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κ.κ. Ιγνάτιος για τα 114 δέματα με ρούχα που το Τμήμα έστειλε πριν από τις γιορτές για να δοθούν από την Μητρόπολη σε φτωχές οικογένειες και ιδρύματα της περιοχής.


Στην επιστολή του μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος αναφέρει: «Με ιδιαίτερα αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης ελάβαμε τα ποικίλα δώρα της αγάπης σας 114 δέματα ρουχισμού.

Όλα τα είδη βοηθημάτων παρέχουν μεγάλην ανακούφισιν και παρηγορίαν εις τους αναξιοπαθούντας παραλήπτας και το φώς της χαράς και της ελπίδος ανθίζει εις τα πρόσωπά των, καθ ότι υπάρχουν άνθρωποι με χριστιανικά-φιλανθρωπικά αισθήματα που τους σκέπτονται και ενδιαφέρονται για αυτούς.

Μαζί με τις ευχαριστίες τους, δεχθήτε παρακαλώ και τις προσωπικές μας ευχαριστίες, διότι μας καθιστάτε κοινωνικούς και συνεργούς της χαράς σας στη διανομή των δώρων της αγάπης σας.».

Συνεχίζονται τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στον Ε.Ε.Σ. 

Από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών που είχαν διακοπεί λόγω εορτών και τα οποία έχουν οργανωθεί:

Σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για Δασκάλους του νομού και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ροδαυγής για τα μέλη τους. Τα μαθήματα είχαν ξεκινήσει πριν από τις γιορτές και θα ολοκληρωθούν σε άλλες δυο συναντήσεις.

Αντίστοιχη σειρά μαθημάτων θα γίνει στη συνέχεια για τους Προσκόπους καθώς και για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ