Ρύθμιση κυκλοφορίας στον ισόπεδο κόμβο Σελλάδων

Από την Αστυνομική Δ/νση Άρτας εκδόθηκε ανακοίνωση για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο προσωρινής κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου «Σελλάδες-Άγιος Δημήτριος-Φιλιππιάδα & E.Ο. Άρτας-Τρικάλων», λόγω εκτέλεσης εργασιών, στην οποία αναφέρονται τα εξής:


«Εκτρέπουμε την κυκλοφορία στον ανισόπεδο οδικό κόμβο της Νέας Ιόνιας Οδού με την Ε.Ο. Άρτας Τρικάλων καθώς επίσης και στην παράκαμψη Σελλάδων (Νέας Ιόνιας Οδού) με την Ε. Ο. Αντιρρίου-Άρτας.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις υφιστάμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η εκτροπή γίνεται λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΕΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΡΤΑΣ -ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ» και για το χρονικό διάστημα από 20-01-2011 έως 30-04-2011.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ σήμανση με μέριμνα της ανωτέρω εταιρείας Κ/Ξ ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.-ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 περί Κ.Ο.Κ όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.3542/07 (ΦΕΚ50Α/2-3-2007) και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ Άρτας και στο Α.Τ. Περιφέρειας Άρτας αντιστοίχως.».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης