Μαϊμού είδηση η "γάτα"... Την πατήσε και ο "Α-ΤΖ". Συγγνώμη

Διαψεύδει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρου τα περί δηλητηρίασης λαθρομεταναστών στην Άρτα μετά από … κατανάλωση δηλητηριασμένης γάτας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αθηναϊκού καναλιού Alter «εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες σκότωσαν σε γειτονιά της πόλης μία γάτα και στη συνέχεια την έφαγαν. Αργότερα οι αλλοδαποί άρχισαν να αισθάνονται ενοχλήσεις.


Οι ενοχλήσεις έγιναν αφόρητοι πόνοι και αναγκάστηκαν να πάνε σε νοσοκομείο». Ενώ όπως ανέφερε παρακάτω «διαπιστώθηκε ότι η γάτα που σκότωσαν και έφαγαν, είχε φάει νεκρό ποντίκι που με τη σειρά του, είχε φάει ποντικοφάρμακο!

Οι λαθρομετανάστες υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου και πλέον είναι καλά στην υγεία τους». Το θέμα αναπαρήχθη σε πολλά sites παίρνοντας μεγάλη δημοσιότητα, αναγκάζοντας τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λάμπρου να βγει και να δηλώσει σήμερα ότι κανένα περιστατικό τέτοιο δεν έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο ενώ θεωρεί «περίεργο» το πώς προέκυψε το θέμα.

Ο κ. Λάμπρος ενημέρωσε σχετικά τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και το Δήμαρχο Αρταίων καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Εξωτερικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης