ΕΜΥ: Χαλάει απόψε ο καιρός...

Τις νυχτερινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοδυτικά πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ αργότερα θα χιονίσει και σε βορειότερες περιοχές της χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 21 στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 23 - 24 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 – 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, με τάσεις ενίσχυσης το απόγευμα σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές νεφώσεις, κυρίως από το απόγευμα, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 - 18 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης