ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος στην εκδήλωση της ΚΑΕ-ΠΑΟ

Στην εναρκτήρια εκδήλωση της ΚΑΕ-Παναθηναϊκός με την ονομασία «Αγα-πάο όλη την Ελλάδα», συμμετείχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, μαζί με άλλους 30 Δημάρχους από τις πρωτεύουσες της χώρας. 

Ο κ.Κλάπας ως επίσημος προσκεκλημένος, ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία που ξεκινά η ομάδα και αφορά στην προσφορά αθλητικού υλικού, προς τις Δημοτικές Αρχές των πρωτευουσών όλων των νομών της χώρας, με σκοπό τη διανομή του σε οικογένειες απόρων, ενώ ο τρόπος διανομής όπως είπε ο κ. Κλάπας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Τέλος, όπως έγινε γνωστό: «Η κοινωνική υπευθυνότητα γίνεται πράξη αγάπης από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με την προσφορά αθλητικού υλικού από το PAO SHOP, προς τις Δημοτικές Αρχές όλων των πρωτευουσών των Νομών της χώρας, αγκαλιάζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» παρουσιάσθηκε από τη Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσία Δημάρχων και εκπροσώπων δημοτικών αρχών και κοινωνικών φορέων, καθώς και των αθλητών και του προπονητικού team του Παναθηναϊκού.

Η ενέργεια «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα τελευταία χρόνια.

Η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ. της Ε.Ο.Ε. για την παραχώρηση του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ