Θα πέσουν χιόνια την Πρωτοχρονιά

Βροχές, χαμηλή θερμοκρασία και χιονοπτώσεις, όχι μόνο στα ορεινά, θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού παραμονές και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η θερµοκρασία αναμένεται να πέσει αισθητά, ίσως και περισσότερο από πέντε βαθµούς, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας το Σάββατο, αλλά και σε περιοχές µε χαµηλότερο υψόµετρο.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο µεγαλύτερο µέρος της χώρας και µόνο στα ανατολικά της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και τη Βόρεια Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις µε πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ημέρα εξόδου των εκδρομέων, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές στα δυτικά και νότια.

Την πρώτη ημέρα του χρόνου, η ΕΜΥ προβλέπει πως θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα βρέξει. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ