ΑΡΤΑ: Με εκδηλώσεις το άναμμα του δένδρου

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου στις 7:30 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Άρτας εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.

Το άναμμα του δέντρου θα συνοδευτεί από εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που ετοιμάζει ο Δήμος σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα ωδεία της πόλης.


Ο αντιδήμαρχος Άρτας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Αθανασούλας καλεί όλους τους Αρτινούς να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση τονίζοντας πως «και για τα μικρά παιδιά θα είναι μία πολύ ωραία γιορτή».

Σήμερα το πρωί έγινε η τοποθέτηση της φάτνης ενώ την Τετάρτη θα τοποθετηθεί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης το οποίο θα είναι και φέτος φυσικό. Επίσης στο χώρο μπροστά απ’ την παλιά Ψαραγορά θα λειτουργήσει και φέτος παιδότοπος με τρενάκι, carousel και άλλα παιχνίδια καθώς και Ζαχαρούπολη για την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε φροντίσει ώστε στο χώρο της Ψαραγοράς να υπάρχει μια χριστουγεννιάτικη παιδική γωνιά» είπε σε δηλώσεις του ο κ. Αθανασούλας. «Έτσι και φέτος θα λειτουργήσει σ’ αυτό το χώρο το carousel και τα τρενάκια και άλλα παιχνίδια και τα τρία σπιτάκια τα μικρά τα οποία και πέρυσι είχαν τοποθετηθεί εκεί έτσι ώστε να περάσουν ευχάριστα και χαρούμενα οι μικροί μας φίλοι σ’ αυτό το χώρο, και πάλι καιρού επιτρέποντος».

Το εισιτήριο στον Παιδότοπο θα είναι 1,50 ευρώ, όπως και πέρυσι. Ο κ. Αθανασούλας εύχεται σε όλους "χρόνια πολλά για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, καλή χρονιά με ευτυχία, υγεία, ειρήνη". "Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι καλύτερος από πλευράς οικονομικής κατάστασης από τον φετινό" τονίζει ενώ σημειώνει ότι «ως Δημοτική Αρχή θα φροντίσουμε στα πλαίσια αυτών των οικονομικών δυνατοτήτων που έχουμε να δώσουμε την κατάλληλη χριστουγεννιάτικη εικόνα στην πόλη μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ