ΠΗΓΕΣ Άρτας: Στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν τον δικό τους άνθρωπο...

H Μαρία Τσουλάκη - Μπίστα είναι Δικηγόρος στα Γιάννενα και για λίγες ακόμα ημέρες Αντινομάρχης Ιωαννίνων. 

Στις πρόσφατες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα για Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με τον συνδυασμό της Αξιοβίωτης ανάπτυξης Ηπείρου του κ. Καχριμάνη και εκλέχθηκε.

Κάνουμε αυτή την αναφορά γιατί η σημερινή αντινομάρχης, έχει την καταγωγή από τις Πηγές της Άρτας.


Την γνωρίσαμε από την έντονη δράση της για την ανακατασκευή της Γέφυρας Κοράκου. Μάλιστα ήταν εκείνη που ενεργοποίησε την Νομαρχία Ιωαννίνων και προσωπικά τον αυριανό και πρώτο εκλεγμένο περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.

Μάλιστα ως Νομάρχης, είχε βρεθεί στις 23 Αυγούστου στις Πηγές, στην επιστημονική συνάντηση που διοργανώθηκε όπου και τοποθετήθηκε για την αναγκαιότητα ανακατασκευής της θρυλικής γέφυρας που όπως είναι γνωστό υπήρξε θύμα του εμφυλίου πολέμου.

Εντελώς τυχαία, σήμερα πληροφορηθήκαμε, ότι η Κα Μαρία Τσουλάκη εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωαννίνων και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά της, με την βεβαιότητα ότι σίγουρα δεν θα ξεχάσει την υπόθεση της γέφυρας Κοράκου...

Αλλά επίσης είμαστε σίγουροι ότι η ματιά της θα είναι πάντα και ευχάριστα στραμμένη προς τον τόπο της καταγωγής της, ο οποίος όπως και η ίδια γνωρίζει έχει πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα. Και όταν εννοούμε Πηγές Άρτας, σίγουρα μιλάμε για ολόκληρο τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, αλλά και για ολόκληρα τα Τζουμέρκα... καθώς και το Νομό Άρτας...

Νίκος Κοντογιώργος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ