ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι τρίτεκνες οικογένειες ψώνια με ειδική κάρτα

Ανοικτή επιστολή προς τα καταστήματα του Νομού Πρέβεζας απευθύνει ο Σύλλογος γονέων με τρία παιδιά με αίτημα την παροχή έκπτωσης στα μέλη του , ενώ ήδη με σχετική επιστολή έχει ενημερωθεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας.


Η ανοικτή επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου κύριοι Μιχάλης Παπαμιχαήλ και Χαράλαμπρος Δράκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη θέση των πολυμελών οικογενειών και δεν μπορούν να προασπίσουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Ο Σύλλογος στην προσπάθεια που καταβάλει για την οικονομική υποστήριξη τους, ζητά από τους καταστηματάρχες την παροχή έκπτωσης στα μέλη των Τρίτεκνων Οικογενειών, με ειδική κάρτα που εκδίδει ο σύλλογος.

Ο κατάλογος των καταστημάτων που επιθυμούν να δώσουν προσφορές θα ανανεώνεται με την προσθήκη νέων καταστημάτων και θα ανακοινώνεται στα μέλη μέσω του Συλλόγου ή του τύπου, ενώ η συμμετοχή της κάθε επιχείρησης θα πρέπει γίνεται γνωστή με την κατάθεση αίτησης στο γραφείο του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Πρέβεζας ή στο fax: 26820 24613.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ