ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η Όπρα ψυχαγωγήθηκε από Έλληνες...

Επιτέλους θα πάρει μια ανάσα η Αυστραλία από την "Οπραμανία" που την κατέλαβε τις τελευταίες μέρες με την παρουσία της "βασίλισσας" της αμερικανικής τηλεόρασης που επισκέπτεται την χώρα μαζί με 300 θαυμαστές της για να τις κάνει εκπομπές της από την χώρα των καγκουρό με χρήματα των Αυστραλών φορολογουμένων.

Περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια κατέβαλαν διάφορες αυστραλιανές δημόσιες υπηρεσίες στην Όπρα Γουϊνφρι για να κάνει τις πρώτες της εκπομπές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, ελπίζοντας πως αυτό θα τονώσει τον αυστραλιανό τουρισμό.


Και φυσικά θα ήταν αδύνατο και αυτή η περιοδεία να μην είχε και λίγο ελληνικό …χρώμα! Η Όπρα πέρασε μια βραδιά στη Μελβούρνη παρέα με ομογενείς ενώ της τραγούδησε και ο ομογενής τραγουδιστής Πάρις Ζαχαρίου.

"Ήταν μια μαγική βραδιά" υπογράμμισε η Τάνια Γκόγκου. Η γυναίκα είναι εκπληκτική" πρόσθεσαν δυο Ελληνίδες δασκάλες, η Ντίνα Σταύρου και η Κάτι Νεοκλέους, που βρέθηκαν με την Όπρα στο Federation Square της Μελβούρνης.

Υπήρχαν όμως και οι δυσάρεστες εκπλήξεις στο... "μενού" της μεγάλης κυρίας της τηλεόρασης. Το γλυκό αγόρι των Αυστραλών και σταρ του κινηματογράφου Χιού Τζάκμαν προσπαθώντας να προσγειωθεί με ακροβατικό τρόπο στην σκηνή του Opera House του Σίδνεϊ όπου γίνονταν τα τηλεοπτικά γυρίσματα της Όπρα, από λάθος δεν πάτησε το φρένο και "έφαγε" λίγο τα... μούτρα του. Ο Τζάκμαν προσπάθησε να μιμηθεί τα ακροβατικά κόλπα που έκανε στην ταινία "Wolverine" αλλά κατέληξε με μαυρισμένο μάτι. Τα γυρίσματα σταμάτησαν προσωρινά μετά την "ανώμαλη" προσγείωση του Τζάκμαν ενώ όλη η οικογένεια του Αυστραλού ηθοποιού ανέβηκε στην σκηνή έντρομη. Στη συνέχεια Νικόλ Κίντμαν, Ράσελ Κρόου, Μπόνο, Κιθ Έρμπαν και Τζέι- Ζ, παρέλασαν στην σκηνή της Όπρα και το θέμα της κουβέντας μεταξύ των καλεσμένων και της Όπρα ήταν πάντα η Αυστραλία.

Πηγή:ΑΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης