ΑΓΡΙΝΙΟ: Τα ευρήματα στη γιάφκα

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Λευτέρη Οικονόμου σε κατ’ οίκον έρευνα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγρινίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov .

- Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο άνευ ενδείξεων
- Ένα (1) περίστροφο Zastava
- Ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο
- Μικρή ποσότητα κάνναβης
- Γεμιστήρες
- Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
- Μία γυναικεία περούκα
- Δύο (2) κράνη μοτοσικλετών
- Ένα (1) κινητό τηλέφωνο
- Δεκαεπτά (17) αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν 4-5 ενσωματωμένα καρφιά ο καθένας.

Επίσης στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας NISSAN για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-12-2010 στο Αγρίνιο. Το ανωτέρω όχημα ήταν καλυμμένο με κουκούλα αυτοκίνητου η οποία μαζί με τα δυο (2) κράνη είχαν αγοραστεί από κατάστημα στην Αθήνα στις 29-11-2010 από έναν από τους συλληφθέντες."


Στο Αγρίνιο η φωλιά των όπλων

Γράφει ο Bασίλης Xήτος

Το Crimes on air είναι σε θέση να γνωρίζει πως η γιάφκα του Αγρινίου απ' όπου και οι φωτογραφίες, ήταν ο "αιμοδότης" των όπλων. Το πουλόβερ άρχισε να ξεχειλώνεται από τους ΣΑΚΚΑ Κωνσταντίνο και ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ Αλέξανδρο, που σύμφωνα με Αξιωματούχο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που μίλησε στο Crimes on air ήταν και οι δυο σε στενή παρακολούθησει από την περασμένη Παρασκευή όταν επισκέφθηκαν το Αγρίνιο. Από εκεί παρέλαβαν τον οπλισμό που βρέθηκε στη συνέχεια πάνω τους κατά τη σύλληψή τους όταν θέλησαν να επιστρέψουν στη γιάφκα της Ν. Σμύρνης . Σε ορειβατικό σάκο που έφεραν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


· Δύο (2) πιστόλια Glock
· Ένα (1) υποπολυβόλο Scorpion
· Ένα (1) υποπολυβόλο άνευ ενδείξεων
· Μία (1) χειροβομβίδα και
· Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής προχώρησαν στη σύλληψή τους επειδή είχαν βάσιμες ενδείξεις πως προετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα, αφού αύριο είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το διαμέρισμα στην πολυγιάφκα του Αγρινίου είχε νοικιάσει ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γεώργιος που συστήθηκε ως "Κύπριος" φοιτητής. Στο Αγρίνιο κατασχέθηκαν:

· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov.
· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο άνευ ενδείξεων
· Ένα (1) περίστροφο Zastava
· Ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο
· Μικρή ποσότητα κάνναβης
· Γεμιστήρες
· Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
· Μία γυναικεία περούκα
· Δύο (2) κράνη μοτοσικλετών και δεκαεπτά (17) αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν 4-5 ενσωματωμένα καρφιά ο καθένας. Οι κατασκευές αυτές χρησιμεύουν ως παγίδες που ρίχνονται στο δρόμο σε καταδίωξη για να σπάνε τα αστυνομικά λάστιχα. Επίσης στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και το άσπρο αυτοκίνητο -που κατέγραψε ο φακός του Crimes on air- μάρκας NISSAN για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-12-2010 στο Αγρίνιο. Το όχημα ήταν καλυμμένο με κουκούλα αυτοκίνητου η οποία μαζί με τα δυο (2) κράνη είχαν αγοραστεί από κατάστημα στην Αθήνα στις 29-11-2010 από έναν από τους συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ Αλέξανδρου και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Γεώργιου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, κατηγορουμένων για τρομοκρατικές πράξεις από κοινού, της έκρηξης από κοινού, της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών από κοινού και τη συγκρότηση και ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Πηγή: crimesonair
Πηγή:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ