Χαιρετισμούς στους ομογενείς των ΗΠΑ και όχι μόνο...

Από τις πρώτες αναρτήσεις σ' αυτό το μπλοκ τον μήνα Αύγουστο, ήταν και εκείνη του Ιερέα από το Σικάγο του π. Χρήστου Βάγια, Τζουμερκιώτη την καταγωγή. Από την ημέρα εκείνη οι επισκέψεις στον "Αετό των Τζουμέρκων" από τις ΗΠΑ, ήταν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα τρεις μήνες τώρα οι ΗΠΑ να είναι στη τρίτη θέση της επισκεψημότητας, μετά την Κύπρο και φυσικά την Ελλάδα.


Δεν γνωρίζουμε αν ο προαναφερόμενος Ιερέας ήταν η αφορμή, ή οι επισκέψεις είναι μόνο από την περιοχή του Σικάγου. Πάντως σήμερα εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς οι οποίοι από την μεγάλη αυτή Χώρα έχετε την καλοσύνη να επικοινωνείτε μαζί μας.

Στην σημερινή ανάρτηση έχουμε μια καλή αλλά και ενδεικτική φώτο από το Σικάγο. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, απλά θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη Χώρα των ΗΠΑ, αλλά και όλους τους απόδημους που ζουν σ' αυτή.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους εσάς ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Αυτονόητη είναι η παράκλησή μας για όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν μ' αυτό το μπλοκ, να μην διστάσουν να κάνουν e-mail ώστε να μας στείλουν νέα τους από κοινωνικές δραστηριότητες και όχι μόνο, αλλά και με φωτογραφίες. Εμείς με πολύ ευχαρίστηση θα τα αναρτήσουμε.

Κλείνοντας μ' αυτή την ευκαιρία γι άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι επιθυμείτε, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Νίκος Κοντογιώργος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης