ΑΡΤΑ: Λιτή αλλά όμορφη γιορτή στα ΚΑΠΗ

Τον ερχομό των Χριστουγέννων γιόρτασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Άρτας, σε μια λιτή αλλά όμορφη γιορτή που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.


Οι παριστάμενοι απόλαυσαν μελωδικά τη χορωδία του ΚΑΠΗ, η οποία μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής, να ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας με επικεφαλής τον εκπαιδευτικό κ. Λοιμούρη, που τραγούδησαν για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα κι αντάλλαξαν μαζί τους τις καθιερωμένες ευχές.

Τις ευχές του για Χρόνια Πολλά έδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Άρτας Βασίλης Γιάπρος ο οποίος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ καθώς και στις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ. Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε το Δ.Σ. για την προσφορά περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που το επισκέπτονται καθημερινά αλλά και για τη δημιουργία παραρτημάτων καθώς και διαμόρφωσης νέου κτιρίου ΚΑΠΗ στο κέντρο της πόλης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει παράρτημα του ΚΑΠΗ στους Αγίους Αναργύρους, το οποίο στεγάζεται σε δημοτικό κτίριο και σύντομα απ’ ότι είπε ο κ. Γιάπρος, θα λειτουργήσει και παράρτημα στη Βαλαώρα με την μίσθωση κατάλληλου κτιρίου που θα επιλεγεί ανάμεσα σε δύο-τρία που είναι διαθέσιμα. Στο κέντρο της πόλης, εκτός απ’ το υπάρχον – μισθωμένο- κτίριο που βρίσκεται κοντά στο κάστρο, θα διαμορφωθεί για να στεγάσει μελλοντικά το ΚΑΠΗ, το κτίριο της παλιάς Πρόνοιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης