ΒΟΝΙΤΣΑ: Έληξε το θρίλερ με τραυματισμό αστυνομικού

Έληξε το θρίλερ της ομηρείας στην εφορία 

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά του 47χρονου ένοπλου που εισέβαλε λίγο πριν τις 13:00 στην εφορία Βόνιτσας, κρατώντας όμηρο τον υποδιευθυντή της ΔΟΥ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για τον αφοπλισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο ένοπλος πυροβόλησε έναν αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν στο μεταξύ να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να απελευθερώσουν τον υποδιευθυντή που κρατούσε όμηρο επί δύο και πλέον ώρες.

Ο 47χρονος, που κατάγεται από το χωριό Κανδήλα της επαρχίας Ξηρομέρου, εισέβαλε στην εφορία Βόνιτσας, με την απειλή όπλου ανάγκασε τους υπαλλήλους και τους πολίτες να βγουν έξω από το κτίριο και ταμπουρώθηκε στο γραφείο του υποδιευθυντή της ΔΟΥ. Πληροφορίες, ανέφεραν μάλιστα πως είχε στην κατοχή του και ένα μπιτόνι βενζίνης, απειλώντας να βάλει φωτιά και να αυτοπυρποληθεί.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έσπευσαν ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας, που επιχείρησαν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση της αστυνομίας για τον αφοπλισμό του, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Οι λόγοι που ώθησαν τον 47χρονο σε αυτή την ενέργεια ήταν οι οικονομικές διαφορές που έχει με την εφορία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης